Koptík podle svých slov změnil svůj život a s návykovými látkami skoncoval. „Po tom všem, čím jsem si prošel v léčebně, i kvůli tomu, co jsem tam viděl, vím, že jsem se rozhodl správně,“ napsal na Facebooku. 

Zatím se zdá, že je odhodlaný vydržet a nesklouznout zpět ke starým zvykům. „Moje cesta doživotní abstinence možná nebude lehká, ale dělám vše pro to, aby byla úspěšná,“ doplnil na sociální síti Ondřej, kterému se podařilo také uprosit svou lásku Gregorovou, aby ho vzala zpátky.

Podle webu Extra.cz mu ale herečka dala druhou šanci už po jeho nástupu na léčení a údajně ho v léčebně i navštěvovala. Zajíčka ovšem odtamtud posléze měli předčasně propustit kvůli urážkám. Pokud je to pravda, odvykání pro něj zřejmě bude ještě náročnější.

Vdova po Brzobohatém si ho tak bude muset ohlídat. Ostatně ho proto posílá na pravidelné kontroly k lékaři. „V tomhle jsem prostě radikální. Věci řeším a nejsem ochotná toto tolerovat. Ani alkoholismus, ani drogy, nic,“ prozradila před časem TopStaru herečka, která dokázala překousnout eskapády, které Koptík vyváděl po jejich rozchodu. Včetně zveřejňování velmi intimních detailů jejich vztahu.

VIDEO: Gregorová má svého zajíčka opět nablízku: Strávil celou noc v jejím domě!

4964049:gallery:true:true 

Fotogalerie
46 fotografií