„Já mám svatby strašně ráda, přijdou mi jako takový roztomilý romantický rituál. Nesou s sebou strašně moc emocí, je to zároveň jeden z nejkrásnějších momentů života, ale může to být i jedna z nejbolestivějších vzpomínek, když se člověk rozejde či rozvede," prozradila herečka a umělkyně pro web Topky.sk. 

Do chomoutu se ale nijak zvlášť nehrne. „Je hezké udělat si nějaký rituál, objednat například nějakou hospůdku, všechny tam vzít a říct jim, že ‚My se milujeme a chceme spolu žít, ale nepotřebujeme k tomu nějaký papír‘. Myslím si, že to jde i takto," vysvětlovala s tím, že veselka není to nejdůležitější.

Sama už má ostatně své zkušenosti. „Také jsem měla krásnou svatbu. Jsem sice rozvedená, ale ráda na ni vzpomínám," dodala Geislerová. Ta před oltářem stanula v roce 2005 spolu s filmovým architektem Janem Kadlecem, kterému posléze porodila dvojčata Jana Etiena a Miu Rosu (12). Ani obřad v bílých šatech ale známé zrzce štěstí nezajistil a dvojice se po čase rozešla.

V roce 2015 se pak sestra Ani Geislerové (42) na sociálních sítích chlubila vztahem s Petrem Václavkem, bývalým zeťem herečky Jany Šulcové (71). Ani tahle láska ale nevyšla. „Nemám partnera, už nějaký čas si užívám svobody a je mi krásně," řekla letos Blesku Ester, která je jednou z hvězd nového filmu Dvě nevěsty a jedna svatba.

VIDEO: Svatební focení Polívkové a Geislerové: Jsou dvě nevěsty, bude ale jen jedna svatba!

Video
Video se připravuje ...

Svatební focení Polívkové a Geislerové: Jsou dvě nevěsty, bude ale jen jedna svatba! Bioscop

Fotogalerie
30 fotografií