Představitelka psycholožky Jany Chládkové z Kriminálky Anděl se zdravotně už dvakrát odrážela ode dna.

Dědičné zatížení

„V roce 2002 mi zjistili určité rodinné predispozice,“ svěřila tehdy herečka. Měla mononukleózu, chudokrevnost a poruchu imunity. „Přišel celkový kolaps,“ přiznala Dvořáková. Musela dodržovat přísnou životosprávu a cvičit. Jenže o deset let později se jí svět zhroutil znovu! „Vše bouchlo najednou a musela jsem to znovu správně nastavit,“ tvrdila Helena.

Šaman

Naštěstí se v Divadle v Dlouhé potkala s novodobým šamanem Janem Bílým (63), specialistou na odhalování dřívějších traumat (tzv. rodinné konstelace). „Ukázalo se, že mé zdravotní problémy mají původ v otcově linii. Od té doby jsem neměla žádné potíže,“ radovala se Dvořáková v rozhovoru pro Novinky. cz. „Helena dokonce mluvila o tom, že pojede do Tibetu a bude tam meditovat v klášteře,“ prozradil Blesku zdroj z divadla.

Povzbudivý vzkaz

Její radost bohužel netrvala dlouho. Rok 2018 přinesl vážné zdravotní potíže s hlavou, kvůli nimž se herečka ocitla v péči neurochirurgů v Českých Budějovicích. „Paní Dvořáková, jste v nejlepších rukou! Modlím se za vás za uzdravení,“ vzkázala jí prostřednictvím Blesku divačka, která je 11 let po operaci mozku.

VIDEO: Herečka Helena Dvořáková v nemocnici!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Kriminálky Anděl Dvořáková: Z JIP na neurochirurgii! Je to vážné! Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií