Před rokem se tanečnice Lucie Hunčárová po osmi letech vztahu rozešla s Janem Onderem. Dala přednost kuchaři Emanuelovi Ridimu, s nímž tančila ve StarDance. Onder se dlouho z rozchodu oklepával, přece jenom si pořídili společný byt a plánovali svatbu. 

Už je to dávno za mnou. Lucka si byt nechala a finančně jsme se vyrovnali. Už mám nový byt na Smíchově a pomalu ho zařizuji. Říkal jsem si, že jediné, co mi v bytě chybí, je ženská a tu už taky mám,“ svěřil se Blesk.cz tanečník. „Jsme spolu od podzimu a je to divadelní herečka. Zatím si její jméno nechám pro sebe. Jsme zamilovaný a těším se na společné bydlení,“ dodal Honza, který v Divadle Ypsilon hraje ve dvou hrách. Není vyloučené, že právě v tomto divadle hraje jeho nová dívka.

Onder má i novou taneční partnerku – Lucii Sloukovou, se kterou vystoupil na Rubínové party Story. „Lucka mi vžila novou energii, tančí mi to líp než zamlada. Na podzim se zase chystá velká soutěž, tak věřím, že budu opět součástí,“ naznačil další řadu StarDance Honza.

VIDEO: Piškulova tanečnice Lálová: Můj nahý zadek odrovnal Marka Ebena!

Video
Video se připravuje ...

Piškulova tanečnice Lálová: Můj nahý zadek odrovnal Marka Ebena! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
39 fotografií