Jan Hrušínský byl na straně kandidáta Jiřího Drahoše, a tak, když jen o pár hlasů vyhrál Miloš Zeman, byl velmi zklamán.

"Ten náskok byl nejtěsnější možný, jak mohl být. Spíš mě mrzí, že to je ztráta dalších let, kdy už se republika mohla ubírat úplně jiným směrem. Mohla znovu nabývat důvěry. Všimni si, že nově zvolenému prezidentovi gratuloval hlavní představitel Ruska a Číny a samozřejmě mimořádně slušný prezident Kiska ze Slovenska. Jinak nikdo. Ani jeho oblíbenec Donald Trump.To je samo o sobě velmi varovné. Ale že bych se šel kvůli tomu někam věšet, to zase ne," svěřil se ve zpovědi Luxury Prague Life herec.

A nemá ani v úmyslu emigrovat, jak někde napsali. "Rozhodně se k něčemu podobnému nechystám," potvrdil se smíchem Hrušínský. "Dokonce psali, že jsem mejloval paní Kornové, že musíme emigrovat! Jenže já paní Kateřinu Kornovou vůbec neznám. Nikdy v životě jsem se s ní neviděl, ani si s ní nemejloval," vzpomíná divadelní principál na informace, které kolovaly po internetu ve vyhrocené době kolem voleb. 

VIDEO: Jan Hrušínský o kolapsu: Poznal jsem hranici mezi životem a smrtí!

Video
Video se připravuje ...

Jan Hrušínský o kolapsu: Poznal jsem hranici mezi životem a smrtí! Mirka Dvořáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií