Královna dětských srdcí všem dokázala, že má pro strach uděláno. Když ji v nováckém pořadu Prásk oslovili, aby si vyzkoušela jiné povolání, asi nečekala, jaké drama ji čeká.

Zažila si totiž jeden den v kůži natěrače výškových budov. „Ne, tak to mi neříkejte,“ zněla její první polekaná reakce. Při pohledu z budovy dolů se div nepokřižovala. Přesto necouvla. „Já se nebojím vzít za práci,“ řekla odhodlaně Dáda.

Nechala se pak obléknout do montérek i speciálního postroje a za chvíli už visela ve výšce asi 35 metrů se štětkou v ruce. „Můj život je na dvou lanech,“ pronesla dramaticky. Naštěstí ale celou dobu byla pod dohledem zkušených odborníků.

Tak si tak premyslím 50m nad zemí a klobouk dolu teto profesi!👍

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni),Úno 8, 2018 v 1:48 PST

Natírání jí problém nedělalo, přesto herečka sem tam nabarvila i parapet. Sama měla dojem, že jí to vůbec nejde. „Klobouk dolů této profesi!“ napsala pak na Instagram, kam přidala i fotku jako důkaz.

Poklony se ale od mistra, který jí pomáhal, dočkala i ona sama. „Ani se nebála, jen ze začátku trochu problémy s nastoupením, ale jinak špička,“ chválil ji a nechal se dokonce slyšet, že by ji klidně vzal do svého týmu. Na závěr jí dokonce za hodinu práce zaplatil 400 Kč.

VIDEO: Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc...

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc... Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií