Ve Výměně manželek uvidíme rodinu z Brna, kterou tvoří Dáša (43), přítel Lukáš (33) a dcera Míša (3). Na druhé straně se seznámíme s Pavlínou (45), Ondřejem (45), dcerami Anetou (16) a Laurou (10), kteří žijí v obci Hrčava na východě republiky.

Na začátku Výměny manželek čeká obě rodiny zdánlivý klid, ten ale vystřídá bouře. Když se Pavlína dozví, co všechno vyváděl její náhradní manžel své partnerce, bude všechno jinak. Na Lukáše okamžitě změní názor. „Je to psychopat. Když tohle dokáže chlap udělat ženské,“ okomentuje Lukášovo chování, kterým dělal Dáše ze života peklo.

Červenou barvou jí polil auto, když se opil, tak zdemoloval byt a ještě po bytě na zdi napsal sprosté nápisy. „Já bych jenom chtěla cítit lásku a uznání a mít normálního chlapa, který si udrží práci. Lukáš ví, že mi vadí, že jde z jedné práce do druhé,“ řekne Dáša.

Nikdo z účinkujících ovšem nečeká to, co se odehraje v závěrečných osmi očích. Jak Pavlína, tak Dáša se dozví hodně zajímavé informace a jedna z rodin se přímo před kamerami rozpadne. „Chodil pořád za nějakým Kubou. Měl oči jak husky,“ práskne na Lukáše Pavlína a tím zvedne Dášu ze židle. „Takže ty zase hulíš?“ vykřikne. A Pavlína se zase bude divit slovům chvály na jejího manžela Ondřeje, který je v běžném životě velký workoholik, který obvykle nemá na nic jiného čas.

Jak to ve Výměně manželek dopadne, sledujte ve středu ve 20.20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Pod vlivem alkoholu likvidoval byt!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pod vlivem alkoholu likvidoval byt! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií