„Už před operací jsme o tom s Jirkou mluvili. Pro něho bude opravdu nejlepší, když zmizí a začne znovu někde daleko. Někde, kde ho nikdo nezná, nikdo se ho nebude na nic ptát a nikdo ho nebude zkoumavě okukovat,“ svěřila Blesku manželka Andrea Pomeje(29). A protože je jako dýdžejka velmi žádaná v Thajsku a několikrát tam už i s Jiřím kvůli kšeftu byla, plánují, že tam bude jejich rodina žít.

Pracovní nabídky

„Já tam pracovní nabídky mám, to je to nejdůležitější, jsou tam velmi dobré školy pro děti a Jirkovi ten vlhký vzduch a moře bude dělat moc dobře,“ komentuje Andrea, která může v Asii s Jirkou vytvořit silný tandem. Už teď se Andree jako DJ Pomeje staral o všechny nezbytnosti, především ale pečoval o Aničku (4), když jeho manželka měla noční.

Andrea sice hrála i v Bangkoku, největší úspěch ale měla na ostrově Koh Samui. Tam ji plakáty avizovaly jako slavnou dýdžejku z Evropy a smekali před ní i světoví špičkoví DJ. „Tady bych chtěl jednou žít, skvěle se tu dýchá, a dokonce míň chraptím,“ netajil také Pomeje, když se naposledy, a to už byl nemocný, z thajského ostrova vrátil. Hned tak se ale na svůj ostrov snů nevydá.

Rok léčby

I když bude pooperační hojení dobře probíhat, rekonvalescence potrvá minimálně rok, takže stěhování do Thajska je možné nejdřív tak za dva roky. Jirka své lékaře, na kterých je teď závislý jeho život, v žádném případě opustit nechce. „Domů ho pustí až za pár týdnů a teprve tehdy začne záhul. Jirka se o sebe musí umět postarat sám,“ míní Andrea s tím, že naučit se žít se slavíkem vůbec není jednoduché. Svému muži bude nicméně velkou oporou.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje je po operaci: Jak dopadla? Přišel o hrtan a hlasivky! Tereza Kühnelová

Video
Video se připravuje ...

Pomeje je na operačním sále: Právě teď mu odebírají hlasivky a hrtan kvůli rakovině! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
45 fotografií