Tohle tetování na sobě miluju asi nejvíc,“ přiznala herečka a zpěvačka na Instragramu a svým příznivcům věnovala předvánoční dárek v podobě svého snímku odvážnějšího rázu. Je na něm totiž nahoře bez!

Na sobě má totiž jen džíny a její horní část těla nekryje vůbec nic. Ňadra si ale Prachařová přece jen schovala, když si přes ně dala ruce. Díky tomu byl dobře viditelný nápis „family“ (anglicky rodina), který zdobí její tělo.

Ovšem nejedná se prý o její jediné tetování. „Mám jich dohromady pět, ale všechny na místech, který nejsou tak moc viditelný a každý pro mě něco znamená,“ odhalila sestra Jakuba Prachaře (34) a švagrová Agáty Prachařové (32).

Navíc by si přála ještě další obrázek. „Teď se chystám na nějaký, který budu mít spojený s Amerikou, s životním obdobím, který mi dalo to nejvíc, co mohlo,“ uvedla na sociální síti blondýnka, která teď v cizině nějaký čas žila a teprve nyní před Vánocemi se vrátila domů. Konečně tak může zase čas trávit s rodinou, která je pro ni očividně velmi důležitá.

VIDEO: Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat!

Video
Video se připravuje ...

Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat! Youtube.cz

Fotogalerie
70 fotografií