Youradio oslovilo všech devět uchazečů o prezidentský post, a kromě Pavla Fischera se do projektu zapojili všichni. Ačkoliv u většiny kandidátů vévodí jejich VIP playlistům rock, tak se jejich hudební nálady co do interpretů liší.  

Takto vypadají hudební priority jednotlivých kandidátů:  

Autor: Youradio

Další komentáře hudebních preferencí jednotlivých kandidátů, najdou posluchači na webu hudební služby Youradio https://www.youradio.cz/blog/prezidenti. Zde si mohou poslechnout celé playlisty sestavené z oblíbených písní prezidentských kandidátů a také mohou hlasovat, který z nich má podle nich nejlepší vkus.

Více o Youradio

Youradio je ryze česká hudební streamovací služba, jejímž provozovatelem je mediální skupina Lagardere Active ČR. Ti si mohou uživatele spustit zdarma přes web nebo prostřednictvím aplikace v mobilu, na počítači nebo v tabletu. Ovládá se stejně snadno, jako klasické rádio, ale zároveň se umí přizpůsobit osobnímu vkusu každého posluchače. K dispozici je i placená prémiová verze bez reklam. V současnosti má službu Youradio nainstalováno už více než 350 000 registrovaných uživatelů.