Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Panička venčila milovaného bígla: Agresivní pitbulové ho roztrhali před jejíma očima

Paničce roztrhali pitbulové milovaného bígla před očima.
Paničce roztrhali pitbulové milovaného bígla před očima.  (Autor: Youtube.com)
Autor: ank - 
23. listopadu 2017
18:33

Majitelka se procházela po parku se svým bíglem, na kterého po nějaké době zaútočili dva pitbulové. Její psí miláček byl na místě mrtvý a muž, který vlastní dva pitbuly, od incidentu utekl. Policie po něm pátrá.

Janet Payne se procházela po parku se svým psím miláčkem. Pes jménem Chester byl svatebním darem pro jejího manžela. Netušila ale, že se celá tato chvíle změní v něco, na co si už nikdy nebude chtít vzpomenout.

Na jejího pejska Chestera se přihnali dva pitbulové. Janet se je snažila odehnat, ale marně. Prosila majitele dvou útočících psů, jestli něco nemůže udělat. On na celou situaci nereagoval kromě slov, že je to její chyba, jelikož neměla psa na vodítku. Nezbylo jí tak nic jiného, než pozorovat svého pejska, který je vláčen jako hadrová panenka.

„Chester byl náš nejlepší kamarád. Nevím, co bez něj budeme dělat. Milovali jsme ho. Doma nám vždycky seděl na klíně nebo chodil za jedním z nás. Když jsem byla dole a manžel nahoře, tak Chester seděl na schodech, aby byl přímo mezi námi. Byl to miláček,“ řekla Janet, která s šokem po 30 vteřinách bezmoci zjistila, že je její miláček po smrti.

První kolemjdoucí, který s Janet zůstal až do příjezdu policie, prohlásil: „Nikdy jsem neviděl nic takového. Bylo to barbarské. Chudáček byl na kousky.“

Majitel, který se od incidentu vytratil i se svými pitbuly, je nyní v hledáčku policie. Hrozí mu zatčení a jeho psi mu budou zabaveni z důvodu jejich nebezpečnosti.

Podívejte se na další surový útok pitbula, tentokrát na člověka.

Video  Pitbul zuřivě napadl a potrhal muže.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Jitka Kubesova ( 3. června 2018 02:01 )

 Lidi ste normální? Pokud by mela psa na vodítku nebo v naruci tak by pitbulove roztrhali ji. Takže chlap který nemá nebezpečné psi na vodítku, kouka jak trhají jiného psa a odmítne pomoc, nakonec zdrhne je čistý jak lilie a špatna je majitelka mrtvého psa protoze ho taky neměla na vodítku?

Adaminko ( 25. listopadu 2017 22:39 )

Strieľal by som skôr nezodpovedných majiteľov tých psov !!!

Adaminko ( 25. listopadu 2017 22:12 )

Tvojho otca mali kopať do gúl, aby neujebal také pičisko ako ty !!!

Adaminko ( 25. listopadu 2017 22:09 )

Si ***/*** až to bolí!!! Keby ťa otec otrel do záclony o jedného primitíva menej!!!

Adaminko ( 25. listopadu 2017 22:07 )

Ty pičisko smradľavé, aká jej vina ?! Ten (dúfam, že mu raz pitbuly roztrhajú jeho pojebané deti) chuj ich mal mať na vodítku , sú to zabijaci!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání