Syn Dany Batulkové a Davida Prachaře Jakub Prachař se zapojil do charitativního projektu Jsem, kým jsem a nechal se zvěčnit Navrátilovou Jelínkovou v tričku z dílny Skuhravé. A právě výsledná fotografie se bude již 8. listopadu dražit na galavečeru Jsem, kým jsem v Bibloo Concept Store v OC Kotva v Praze.

Prachaře ale ani práce pro charitu nedonutila být chvilku vážný. Na dotaz, zda ho rodiče vedli k charitě od dětství, odpověděl po svém. „Říkali, že by bylo dobré jednou za čas zajet za babičkou a o Vánocích někomu koupit dárek. K tomu mě vedli. Jinak mě k charitě moc nevedli. Když naši byli mladí, charita neexistovala. Před rokem 1989 se měli všichni dobře. Žádná charita nemusela být, to dá rozum,“ řekl se sarkasmem Prachař s tím, že do jisté míry charitativní cítění má.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Bombera Skuhravého Michaela: Rodiče se rozvedli! S tátou jsem už dva roky nemluvila Jan Jedlička, Markéta Reinischová

„Když vidím na bezdomovci, že je to statný kousek, vždycky mu řeknu, ať jde do práce. Minule jsem takhle šel a proti mně šel žebrák. Fakt statný chlap, učesaný, všechno dobrý. Mladej kluk a hned, jestli mu nedám pět korun. Tak jsem mu řekl, aby šel do práce, a on, že je v práci. Na to nebylo co říct,“ prozradil Jakub, který se pro podporu projektu Jsem, kým jsem rozhodl z čistě sobeckých důvodů.

„Chtěl jsem se v očích veřejnosti zalíbit jako člověk, který podporuje tyto věci a myslím si, že teď u lidí stoupnu. Jestli mě doteď někdo neměl rád, tak teď určitě všichni pochopili, že mám charitativní cítění. Dělám to hlavně proto, abych se v očích lidí dělal lepším, než jsem,“ říká opět s nadsázkou a ne zcela vážně Jakub, který sice patří k nejvytíženějším českým hercům, o svých hereckých schopnostech ale moc velké mínění nemá.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová poprvé promluvila o porodu dcery Mii! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií