Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Měl největší přirození na světě: Penis bezmála metr, varlata vážila 5 kilo: Proklel mě ďábel, naříká muž

Autor: aba - 
26. října 2017
22:15

Keňan Horace Owiti Opiyo (20) žil ještě před deseti leti normální život svých vrstevníků. Pak se mu ale na přirození udělala cysta, která se od té doby zvětšovala, a to až do stádia, kdy už Horace nemohl dál žít normální život.

"Začalo to pomalu, nejdřív to bylo malé, pak to dorostlo do velikosti pěsti. A pak se to jen zvětšovalo a zvětšovalo," říká o svém postižení Horacio. Několik posledních měsíců už to bylo tak špatné, že nemohl ani chodit, ani sedět kvůli bolesti. Nemohl už ani nosit oblečení, a tak nechal školy a zůstával jen doma se svým bratrem a svou babičkou. Operaci si ale nemohl dovolit.

Nakonec mu pomohl jeho soused, který nafotil fotky jeho obřího přirození a vyvěsil je na Facebook ve snaze sehnat pro Horace odbornou pomoc. Skoro přes noc měly fotky astronomický počet sdílení a opravdu se dostaly až k lékaři, který se rozhodl nešťastníkovi změnit život.

V nemocnici Horaciovi diagnostikovali elefantiázu, nemoc způsobenou ucpáním lymfatických cest a uzlin a následnému otoku tkáně. Ta se podle doktorů může u člověka vyvinout například kousnutím komára, který uvolní do krevního oběhu své larvy. Ty se pak vyvinou v červy a ty zablokují odvodňovací systém těla na daném místě. To má za následek hromadění vody a tloustnutí kůže kolem postižené oblasti.

Vyšetření odhalila, že pod masou tkáně má Horace zdravá varlata. První operace tedy odstranila přebytečnou kůži a tuk z oblasti, během druhé lékaři vymodelovali penis. Dva měsíce po operaci proběhly testy, podle kterých je muž plodný a může mít vlastní děti.

"Říkal jsem babičce, že je to nemoc, ale nejsem si jistý jaká. Mohlo to být i prokletí. Věděl jsem, že to není dílo boha, ale ďábla," vypráví teď už šťastný Horace. Po operaci může běhat, plavat, hrát fotbal, zkrátka všechno, co s obří věcí mezi nohama nemohl.

"Po operaci jsem se cítil tak lehký. Jako by všechna ta tíha odešla," popisuje. Teď se prý v životě soustředí hlavně na ukončení vzdělání, aby si mohl najít dobrou práci, která ho uživí, a ženu, se kterou založí rodinu.

Video: Muž dokáže otevřít pivo vlastním penisem.

Video  Muž dokáže otevřít pivo vlastním penisem.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi