V březnu spolu dvojice svištěla po alpských sjezdovkách, později se vypravili za teplem na Maledivy, na konci srpna se jim dočasným útočištěm stal pětihvězdičkový hotel ve Slovinsku. Ridi si zkrátka umí vychutnávat život plnými doušky a jeho blonďaté lásce vůbec nevadí, že se k němu může připojit.

Zamilovaný pár ostatně v Česku nezůstal ani tento týden, kdy se jim naskytla možnost strávit prodloužený víkend jen ve dvou. „V České republice je svátek. Takže pryč na víkend,“ připsal Emanuele na Instagram k fotkám z hotelu v italském Avelengu.

Také Hunčárová neodolala a svým fanouškům na sociální síti se pochlubila s fotkami a videi z očividně velmi luxusního rezortu v provincii Bolzano. Prozradila také, proč útěk z Česka teď obzvláště uvítala. Kvůli zdejšímu pošmournému počasí ji už dlouhých deset dní trápilo nachlazení, které ji připravilo i o hlas.

„Žádné léky nezabírají, takže jsem se rozhodla to léčit… kde jinde než na horách, v Itálii, u krbu, se sklenkou červeného vína a samozřejmě s vybranou společností,“ vysvětlovala Lucie s tím, že se jí zanedlouho opravdu trochu ulevilo. Výhled na lesy a hory v okolí jí zřejmě nalil novou krev do žil. Tanečnici se prý trochu stýskalo po lyžování, ale náladu jí spravila příjemná koupel ve vnitřním bazénu. „Plavu styl důchodkyně, no a co,“ smála se blondýnka.

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová si užívali  v luxusním italském hotelu

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi s Lucií Hunčárovou v luxusním italském hotelu Instagram

 

Díky pobytu v Itálii a společnosti svého přítele zvaného Manu tak alespoň nemusela myslet na to, že přišla o lukrativní kšeft. V rámci festivalu Zlatá Praha se totiž u Národního divadla konalo setkání s hvězdami populární taneční soutěže StarDance.

Na něm své výkony z pořadu zopakovali například Roman Vojtek (45) s tanečnicí Kristýnou Coufalovou (31) či Zdeněk Piškula (19) s Veronikou Lálovou (25). Nechyběl přitom ani bývalý dlouholetý životní i taneční partner Lucky Jan Onder (32).

Poté, co se s ním rozešla a dala se dohromady s Ridim, ukončil Onder i jejich profesní spolupráci a sehnal si novou tanečnici, brunetku Lucii Sloukovou. Právě ji také na akci provedl v kole, ačkoliv ve StarDance nikdy neúčinkovala. Zato Hunčárová hned v několika řadách, a tak by její přítomnost dávala větší smysl.

Fotogalerie
45 fotografií