Známý tanečník svůj účet na sociální síti plní fotkami a videi z posilovny. Zvedá činky, pyšní se vypracovanými a svalnatými pažemi a ukazuje, jak z něj stříká pot. Na cvičení má ostatně o něco víc času než dřív kvůli zrušenému pořadu.

Několik let totiž na Déčku učil děti pohybu v Tanečních hrátkách s Honzou Onderem, jenže televize se nedávno rozhodla, že další díly se již natáčet nebudou. Ondera sice náhlý konec zaskočil, ovšem daleko horší pro něj muselo být zjištění, kdo ho má na obrazovkách nahradit.

ČT totiž právě natáčí nový zábavný kurz italštiny pro děti s názvem Čau bambini, jehož hlavním aktérem přitom není nikdo jiný než italský šéfkuchař Ridi. „Chci nadchnout děti pro svůj rodný jazyk. Mým snem je, aby si každé české dítě dokázalo v italštině objednat zmrzlinu,“ popsal svůj záměr Emanuele alias Manu, který se teď na Instagramu chlubí snímky z placu.

„Dneska jsem natáčel Čau bambini s volantem, co byl použit na první videoklip Karla Gotta. To je čest,“ pyšnil se někdejší moderátor pořadu S Italem v kuchyni, kterého očividně nová práce baví. Zato Onder jeho nadšení pravděpodobně moc nesdílí. Vždyť mu ostatně Manu nevyfoukl jen kšeft, ale nahradil ho i po boku půvabné tanečnice Lucie Hunčárové (31).

Ta s Honzou tančila celých jedenáct let, z čehož osm let tvořili pár i v soukromém životě. Jenže pak se v posledním ročníku StarDance tanečním partnerem blondýnky stal charismatický Ital. Dvojice spolu během soutěže trávila hodně času, přelétla mezi nimi jiskra a Onder tak zůstal na ocet.

VIDEO: Ridiho dovolená snů s milenkou: Ukázali luxusní apartmán!

Zdá se, že si za Lucku zatím žádnou náhradu nenašel. Když mu totiž jeho dřinu v posilovně v komentářích pochválil trenér a šampion v kulturistice a v žertu mu nabídl, aby s ním jel na soutěž, Onder mu odepsal: „Na tebe nemám, akorát bych se vedle tebe cítil jako pitomec. Kolem tebe krásný ženský a já nic.“ Někdejší taneční partner Taťány Kuchařové (29) či Dany Batulkové (59) si přitom na nezájem dam nemůže stěžovat, protože díky StarDance má řadu fanynek.

Fotogalerie
54 fotografií