Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešovanou milionářku našli po půl roce: Ztratila paměť a žila jako bezdomovec

Autor: lm - 
21. září 2017
05:40

Šest měsíců byla nezvěstná a nikdo netušil, co se jí stalo. Britská milionářka (51), která údajně pochází z íránské královské rodiny, byla nyní nalezena v Miláně. Podle rodiny žila na ulici poté, co ztratila paměť při násilném přepadení.

Ariane Lak (51) se ztratila v březnu ze svého domu. Britská milionářka se narodila v Íránu a ve své biografii tvrdí, že je princezna z královského rodu Kádžárovců. Rodina si na její vypátrání najala soukromého detektiva a tomu se ji podařilo vypátrat až v Miláně. Informoval o tom britský list DailyMail.

Rodina poslala detektiva do Milána, protože tu žena měla mít přátele. Nakonec ale byla nalezena v úplně jiných sociálních vrstvách. Detektiv ji našel spát na náměstí Piazza Cesare Beccaria. Podle místních bezdomovců přebývala na ulici delší dobu a byla v zanedbaném stavu.

Žena byla zmatená a trpěla ztrátou paměti. „Nemůžu to vysvětlit... Asi jsem šla a někdo mě napadl a okradl a pak jsem spadla na zem a uhodila se do hlavy,“ vysvětlila svému zachránci. „Obyvatelé a kolemjdoucí mi nabízeli pomoc, ale nechtěla jsem a odmítla jsem... Dávali mi jídlo, ale odmítala jsem... Prohrabávala jsem popelnice, abych našla něco k snědku,“ řekla dále. Nalezená žena je nyní v péči rodiny.

Video: Tiskovka k případu zmizení Míši Muzikářové: Případ odložen

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání