Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotnou dívku (†22) našli mrtvou: Podezřelí u sebe měli novorozenou holčičku

Autor: lm - 
28. srpna 2017
18:59

Pohřešovaná těhotná žena (†22) ze Severní Dakoty byla nalezena po devítidenním usilovném pátrání bohužel mrtvá. Savanna Greywind byla naposledy viděna 19. srpna ve svém bytě. Její tělo našli dva kajakáři v řece Red River.

Savanna Greywind byla v době zmizení v osmém měsíci těhotenství. Její tělo našli v neděli kolem osmé hodiny večer místního času dva kajakáři v řece Red River, která protéká městem Fargo, odkud žena pocházela. Podle úřadů bylo tělo zabaleno v plastových pytlích.

Policie ve čtvrtek zatkla dva podezřelé – Williama Henryho Hoehna (32) a Brooke Lynn Crews (38) pro podezření z únosu. Pár měl bydlet přímo vedle oběti a Savanna je měla osudného dne navštívit, aby jim s něčím pomohla. Zatčení s policií nespolupracují, kriminalisté nyní pátrají po jejich autě.

Policie na tiskové konferenci také oznámila, že v bytě podezřelých byla nalezena novorozená holčička, která přišla na svět dva dny předtím. Vyšetřovatelé se domnívají, že jde o dceru oběti, ale s jistotou to budou vědět až po provedení DNA testů. Holčička je prozatím v nemocnici.

Monikay ( 28. srpna 2017 19:33 )

Doživotí bez možnosti propuštění... pokud to byli oni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání