Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podnikatelka Beata (†54) zemřela cestou domů: Tělo našli 30 metrů od auta

Autor: lm - 
26. srpna 2017
15:28

Těžko pochopitelná nehoda se stala ve středu v noci u košické obce Štítnik. Podnikatelka Beata Z. (†54) tu sjela s osobním autem z cesty do pole, kde se její vůz několikrát převrátil a žena z něho vypadla. Podnikatelka zahynula jen zhruba 700 metrů od svého domova.

Beata (†54) se zrovna vracela domů. Krátce před 22. hodinou se svým vozem Volkswagen Passat po výjezdu z levotočivé zatáčky na rovném úseku sjela ze silnice do pole, kde se několikrát převrátila. Řidička při nehodě z vozu vypadla a její bezvládné tělo zůstalo ležet u krajnice ve vzdálenosti přibližně 30 metrů od auta.

Záchranáře zalarmoval náhodný svědek, který oblastí projížděl. Přivolaní lékaři už ženě ale nemohli pomoci, na místě byla mrtvá. Ještě smutnější je fakt, že místem předtím projela dvě další auta, ale jejich řidiči nezastavili. Případem se nyní zabývá policie.

„Je to velmi smutné. Beatka byla soukromá podnikatelka, měla stavebniny v Rožňavě budovu a pobočku v Štítniku. Zůstala po ní dcera,“ řekla servu Čas.sk s pláčem její sousedka.

Video: Marka (†27) srazil a zabil autobus

 

jany ( 26. srpna 2017 23:43 )

to asi musela jet docela rychle..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání