Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladá řidička s třemi promile vezla tříleté dítě! Jízda skončila špatně

Autor: ibg - 
18. srpna 2017
13:53

3 promile alkoholu za volantem, 3leté dítě na zadním sedadle, 3 roky vězení. Trojka nebude šťastné číslo 25leté řidičky, která pod vlivem alkoholu nedokázala udržet své auto na silnici v Hradci Králové. 

K nehodě došlo ve středu kolem sedmé večer v Březhradské ulici. Řidička neudržela pod kontrolou své auto značky Škoda Felicia, přijela ke krajnici a skočila v příkopu. Žena vyvázla s lehkým zraněním a byla převezena do hradecké fakultní nemocnice. Škoda na autě činí 2 000 korun.

Po příjezdu policie na místo činu žena tvrdila, že je kolemjdoucí a už takto „zaparkované“ auto nalezla. To jí dosvědčil i partner. Nehoda se stala kousek od jejich bytu. Po pečlivějším přezkoumání se sama žena přiznala k řízení auta. Důvod zapírání byl policistům po dechové zkoušce jasný. „Policisté jí podrobili dechové zkoušce a prý po vínku a pivu nadýchala 3,07 promile alkoholu,“ říká policejní mluvčí. O to více šokující bylo, že v autě nebyla sama. Na zadním sedadle seděl její tříletý syn.

Ke všemu žena nevlastní žádné řidičské oprávnění. Bude obviněna z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, může tedy dostat až tři roky vězení.

VIDEO: Opilecká bouračka v Plzni: S promile audinou projel zdí

Video  Opilecká bouračka v Plzni: S promile audinou projel zdí.  - krimi-plzen.cz
Video se připravuje ...

gogo56 ( 18. srpna 2017 14:53 )

co ten přítel ten byl střízlivý , nebyl to řidič z povolání , jinak po hubě všem kromě dítěte !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání