Jako všechny modelky i Linda Vojtová si musí hlídat svou figuru, ale pokud se jedná o české „prasárničky“, dieta jde stranou. „Miluji klobásy s chlebem a pivo. Takové úplně normální české věci. Zkusila jsem snad všechny diety a programy, které existují. Ale dnes už žádné nedržím. Přišla jsem konečně na to, že zdravé jídlo je nejvíc. Poslední dobou se snažím nejíst tolik hovězího masa, jinak se nijak neomezuji,“ svěřila se kráska z reklamy na Mattonku pro iDnes.cz.

Typické české pochutiny si dává ale jen zřídka. Už šestnáct let totiž žije v New Yorku, kde by ráda vychovávala své děti. To je teď u nich doma s přítelem Jamisonem Ernestem hlavní téma, žije s ním třináct let. „Svatbu určitě neplánujeme, takhle jsme spokojení. Ale děti už bych moc chtěla. Těhotná ještě nejsem, ale doufám, že brzy budu,“ zasnila se modelka.

Těhotenství jí ale může zkomplikovat množství pracovních zakázek, což by znamenalo i méně peněz. Jenže vychytralá Linda myslela i na to. „Nebojím se, že vypadnu z modelingu. Mnoho kolegyň v těhotenství pracovalo a po porodu se v klidu vrátilo. A pokud bych se neměla vrátit na molo, hlady neumřu. Všechny vydělané peníze jsem investovala do nemovitostí a obrazů,“ dodala Vojtová, jež jako jedna z mála modelek žijících dlouhodobě v zahraničí mluví perfektní a plynulou češtinou.

Video
Video se připravuje ...

Krásná topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií