I když v úterý odpoledne dosahovaly teploty 35 stupňů, tak Dalibor Gondík na tiskovou konferenci TV Nova přiběhl ze sedm kilometrů vzdáleného místa, kde natáčel.

"Běhat se musí za každého počasí. Nikdy nevíte, co vás na maratonu překvapí. Naposledy jsem běžel v Itálii, a tam bylo 38, takže dneska je to pro mě chládek. Už ráno jsem si odběhal svou dávku, tohle už je jen bonus," řekl Blesk.cz moderátor, který byl překvapivě méně zpocený než většina účastníků.

Gondík je jednou z hvězd show Tvoje tvář má známý hlas. "Už teď se děsím, jak to budu zvládat. V podstatě jsem se upsal ďáblu. Když jsem každou neděli viděl, co zvládla moje sestra Adéla, tak jsem se jí klaněl a říkal si, že bych to nikdy nedal. A jsem tam," netají se Dalibor. "Na produkci jsem je prosil, ať do výběru dají hodně žen, abych si je každé kolo vytočil. Vím, že ženu zahraju a zazpívám lépe, než muže," dodal Gondík, který se zdravotně cítí velmi dobře.

Čtvrtá řada oblíbené show se bude vysílat v sobotu od září. V porotě opět usedne Jakub Kohák a Janek Ledecký. Ivu Pazderkovou nahradí Aleš Háma.

VIDEO: Dalibor Gondík: Ségra hodně cvičí, ale na běhání se mnou nemá moc čas

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík: Ségra hodně cvičí, ale na běhání se mnou nemá moc čas Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
12 fotografií