Už o víkendu si Hruška postěžoval na svém Facebooku, že úroveň hotelu, kam s kamarády přicestoval, je otřesná. Za pravdu mu dávají i další turisté, kteří se na místě potýkají s nefunkčním vybavením, špatným jídlem i neochotou personálu hotelu.

Hrušku si prý kvůli tomu už pozval „na kobereček“ delegát cestovky. „Nedělejte tady už, prosím, cirkus a hlavně si nestěžujte na personál,“ řekl prý Hruškovi. Ten se ale radou řídit nehodlá. „No tak určitě… To ještě bude cirkus, počkejte! Tohle si cestovka za rámeček nedá, takovou ostudu. Cítím, jak mi v žilách začíná vřít adrenalin,“ popisuje Hruška pocity z jednání.

Nejvíc moderátora ale mrzí situace jedné z rodin, která prý naletěla nejvíce. Ta totiž přiletěla i s dcerou, která má epilepsii! „Na dovču šetřili celý rok a jejich táta Martin na ni dřel jako kůň. Na letišti v Tunisku jim pak řekli: ‚Jeďte jinam, váš hotel je obsazený.‘ Dobrej vtip, co? Když si dovolenou zaplatíte a peníze složíte měsíc dopředu! Dcera je těžká epileptička a syn zraněný malý čutálista. Místo ráje u moře a krásných zážitků se tu cítí jako v lágru, kde navíc došly základní suroviny a vše je na ultra all přísný příděl. Kluk chodí s vymknutou nohou do třetího patra po svých (s babičkou se totiž za dva dny stihl už 2x seknout ve výtahu) a dcerka, která kvůli silným práškům na epilepsii nesmí v žádném případě být dehydratovaná, místo toho aby skákala u moře na vlnách, tak potupně a nedůstojně skáče do fronty na vodu s deci kelímkem,“ popisuje Hruška.

Přišel tak na to, že to, co je levné – dovolená v hotelu hrůzy ho stála 13 000 –, nemusí být vždy dobré…

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak dopadlo setkání Pohlreicha a Hrušky! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
21 fotografií