Hruška se tak naštval, že svou zkušenost se známou cestovkou a stav služeb na místě popsal v rozsáhlém příspěvku na sociální síť.  "Je mi jedno, kde a co tato cestovka sponzoruje, není mi jedno, co nabízí Čechům, kteří se pak na místě stydí a bojí se ozvat," napsal. "10 let jsem pomáhal jako zuřivý reportér Čechům v nouzi na dovolené. A teď konečně na vlastní kůži. Přímo učebnicový obrázek jak z příručky České obchodní inspekce o zkažené dovolené vystřižený. Přece tohle nikomu nemůže projít a vyřeší se to!" popisuje svou zkušenost a na důkaz svých slov doprovodil status i fotografiemi.

Televizní moderátor s přáteli se hned po příjezdu setkali se stížnostmi turistů, kteří už byli na místě dříve, a když viděli Hrušku, zajásali v domnění, že známý televizní inspektor jim přijel na pomoc. On však vyrazil na dlouho odkládanou dovolenou. Z té se však stal zájezd hrůzy ve starém hotelu s nefunkčním výtahem či nepoživatelnou snídaní, kde se musel handrkovat i o obyčejnou vodu!

Na tu si dokonce vystál dlouhou frontu, ale dostal jen 2 deci.  "Pane, voda na osobu 2 kelímky a pokud chcete víc, běžte si koupit velký kelímek do supermarketu a přineste si!" uslyšel šokovaný Hruška od personálu. "Tak jdu s deci vody k zaplivanýmu umělýmu stolku rozdýchat dovolenou Čechů za 13000 all in a kupujeme si láhev vína za 20€," dodává Hruška s tím, že tohle si cestovka za rámeček nedá...

Fotogalerie
21 fotografií