Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další šokující video z českých silnic: Holky vysílaly jízdu vykloněné z okýnek

Autor: dce - 
11. července 2017
12:06

Koledují si, ani o tom patrně neví! Před několika dny se objevilo na Instagramu video, kde dvojice dívek z Havířova zbytečně riskovala. Natáčely, jak projíždějí městem s půlkou těla venku z okýnek auta. Podobné záběry nedávno skončily tragickou nehodou u Obrnic.

Mobil za volant nepatří. Mnozí ale ani nemusí řídit, aby s ním dokázali udělat pořádnou paseku. To dokládá i záznam z živého vysílání nehody dvou dívek u Obrnic. Spolujezdkyně Nikola V. (22) zaznamenávala divokou jízdu plnou nebezpečného chování a sprostých slov.

Rychlá jízda a patrně i nepozornost se jim ovšem vymstila. Nikola B. (†21) nezvládla řízení a vůz skončil v protihlukové stěně. Řidička zemřela po převozu do nemocnice.

Šílené kousky, které lidé předvádí v nebezpečných situacích, ovšem nejsou ojedinělé – za pár minut „slávy“ jsou ochotní vážně ohrozit svůj život. Jako například dvojice dívek z Havířova.

Na Instagramu jedné z nich (20) se před přibližně dvěma týdny objevilo video, ve kterém dívky doslova visí z okének vozu a „užívají“ si adrenalinovou jízdu Frýdkem-Místkem.

V jednu chvíli dokonce u křižovatky míjejí vůz městské policie. „Hlídka, která vyjížděla z vedlejší cesty, je možná mohla vidět, stálo před nimi sice nějaké auto, je tu velký provoz, takže pokud se rozhlíželi, kdy můžou vyjet, mohli toto přehlédnout. Navíc nevíme z toho záznamu, jak rychle to vozidlo jelo, jestli bylo možno si jich všimnout,“ řekl FTV Prima Ivo Kališ, zástupce ředitele městské policie Frýdek-Místek.

„Dívky se určitě dopustily přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, protože porušily povinnosti spolujezdce, navíc ohrožovaly svůj život nebo zdraví,“ dodal Kališ.

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.  - Facebook
Video se připravuje ...

mazliva.samicka ( 12. července 2017 07:51 )

Prej to budou prošetřovat dlouhé měsíce...muhehe.... ještě by se rodinky mohly servat o odškodné pro tu kuní tlumu co to přežila...

mazliva.samicka ( 12. července 2017 07:45 )

Moje řeč a když papíry tak jedině na hlavu.....

asijo ( 11. července 2017 17:13 )

Havlova vygumovaná generace.

dyskrymynaclja ( 11. července 2017 17:11 )

Ta první,kolenem a blinkry dávala frajtrem

martinprokes ( 11. července 2017 16:58 )

A která z nich řídila?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání