O tom, že světoznámá módní návrhářka Blanka Matragi šije šaty pro »tajemnou« nevěstu, informoval Blesk.cz v úterý. Nyní už víme, kdo v exkluzivní róbě stane před oltářem.

Svatbu netajíme, jen si přejeme soukromí. Přece jen je to pro dceru důležitý krok do života a žádnou velkou hostinu neplánujeme. Přijede jen kolem šedesáti lidí,“ uvedla pro Blesk.cz maminka nevěsty Ivana (46), podnikatelka z Hodonínska. 

Kolik šaty stály, nechala rodina bez komentáře. Je však známo, že »obyčejné« šaty Matragi prodává od 100 tisíc, ty svatební pro perské princezny se pohybují kolem 2,5 milionu korun.

„Je to čistě moje autorská ručně vyšívaná krajka, což je myslím poznat. Jsou to klasické šaty,“ svěřila se autorka nevěstiných šatů a dodala: „Vypadají nádherně. Nemůžu teď ještě nic prozradit, ale nevěsta má dlouhé havraní vlasy a sněhově bílou pleť a šaty v smetanové barvě, kterou jsem jí doporučila, jí perfektně sednou.“

Ačkoli hrdá matka nevěsty tvrdí, že plány na veselku nejsou nikterak velkolepé, popsaná skutečnost je trochu jiná. Mezi hosty budou totiž i prominentní tváře. Na svatbu bude pozvána jak sama návrhářka, tak i rodinný přítel, zpěvák Michal David (56) s rodinou. Právě jeho dcera Klára (28) se s Matragi dobře zná a zprostředkovala proto potřebný kontakt.

Svatební šaty pro Terezu (26) ušila světoznámá návrhářka Blanka Matragi.

Video
Video se připravuje ...

Blanka Matragi: Ukázala luxusní byt v centru Prahy za 10 milionů! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Šaty pro nevěstu a její maminku rodinu nadchly. „Jsou nádherné. Jen nejsme nadšení z toho, že jejich fotka unikla na veřejnost. Snad je ženich neviděl, protože to podle tradice přináší smůlu. Je to slušný kluk a s Terezou se rozhodli k tomuto kroku po roční známosti,“ upřesnila Ivana B.

Svatba se bude konat na začátku září na zámečku na jižním Slovensku. Rodina tak chce umocnit atmosféru výjimečného okamžiku a věří, že to novomanželům přinese štěstí.

Fotogalerie
24 fotografií