Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matěje (17) a Sáru (16) našli v pořádku! Milenci utekli s nabitou zbraní

Autor: lm - 
23. června 2017
15:25

Rodiče si konečně můžou oddychnout! Policie vypátrala šestnáctiletou Sáru a jejího o rok staršího přítele Matěje, kteří spolu v úterý zmizeli a zanechali po sobě dopis na rozloučenou. Objeveni byli přibližně 100 kilometrů od domova.

Dvojice ze slovenského Lučence spolu zmizela v úterý kolem poledne. Matěj předtím doma tátovi vzal nabitý revolver, peníze a zlato. Pár po sobě zanechal dopis na rozloučenou, kvůli kterému se rodina obávala, že si ublíží. Policie po nich vyhlásila mimořádné pátrání.

Policii se ozvalo několik svědků. Podle nich měli teenageři v Lučenci nasednout na vlak směřující do Bratislavy. „Já jsem čekala na vlak a oni si kupovali lístky. Já jsem toho chlapce znala, neboť je prvák na naší škole. Měli složené věci na takovém stolku. Že jistě někam cestují. Vzali si věci a šli na ten vlak,“ uvedla studentka Viki.

Páru se naštěstí nic nestalo a jejich rodiny si po třech dnech mohou oddychnout. Matěj a Sára byli totiž vypátráni v pátek odpoledne v obci Nová Baňa, asi 100 kilometrů od Lučence. Televizi JOJ to potvrdila dívčina matka. Náhodný kolemjdoucí si dvojice všiml u řeky Hron. Měli tam postavený stan a osvěžovali se v řece. Momentálně se nacházejí na policejní stanici.

Archivní video: Sára (16) a Matěj (17) beze stopy zmizeli. Zanechali po sobě dopis na rozloučenou

dandova ( 29. června 2017 12:53 )

Aha, chtěli se zabít, tak kradli. Hm.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání