Martin se se svým trápením svěřil na sociální síti a požádal lidi, aby mu pomohli dresy najít. "Kdybyste kdokoliv viděl, že to někdo někde nabízí, dejte mi prosím vědět. Hodně to pro mě znamená," prosil o pomoc Dejdar.

A světe, div se, dresy se skutečně našly! "Ozvali se mi lidé, že dresy mají. Samozřejmě nejdřív chtěli peníze, ale já odmítám podporovat zloděje, takže jsem jim nic nedal. Pak jsme se ale domluvili, že mi dresy pošlou. Tak čekám," svěřil se Blesk.cz herec.

"Dozvěděl jsem se, že dresy prošly zastavárnou. Buď mi je nabízí někdo z té zastavárny, nebo je někdo koupil. Opravdu nevím, kdo to je. Budu strašně rád, když se mi vrátí, jsou to pro mě velmi vzácné kousky," dodal Martin.

Jeden dres je ze Staroměstského náměstí, když oslavovali Nagano. Jsou na něm vidět hnědé fleky od šampaňského, jsou tam všichni hráči podepsaní a na zádech jsou všechny výsledky našeho týmu z Nagana a druhý dres nároďáku čistý s 50 na zádech a s jménem Dejdar.

Moderátor ve své vášni pokračuje dál. Nedávno za 300 dolarů koupil originální dres Florida Panthers, kde hraje Jágr. "Teď už jen potřebuji, aby mi ho Jarda podepsal. A to bude práce nahnat Jardu," směje se Martin, který v muzeu kostek na Národní třídě odhalil bustu Barta Simpsona.

Fotogalerie
13 fotografií