Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†33) zraněná při nehodě u Doks zemřela: Zůstaly po ní dvě děti

Autor: ČTK ljš - 
14. června 2017
10:11

Dvě děti přišly o mámu! Třiatřicetiletá žena zemřela v nemocnici na následky zranění, které utrpěla při úterním čelním střetu dvou aut u Doks na Českolipsku. Okolnosti nehody policie nadále prošetřuje. Při střetu byly zraněny i dvě děti ve věku šest a 12 let a řidič druhého vozu. Na místě nehody zasahovaly tři vrtulníky letecké záchranné služby.

Nehoda se stala na silnici nižší třídy mezi Skalkou a Doksy v pondělí před 8:00. Žena řídila Škodu Fabii. Po projetí táhlé levotočivé zatáčky se ze zatím nezjištěných důvodů čelně střetla s protijedoucím terénním vozidlem Land Rover. „Na objasňování příčiny nehody se pracuje,“ uvedla Baláková.

Řidička utrpěla mnohočetná poranění, z auta ji museli vyprostit hasiči za pomoci speciálního hydraulického nástroje. Ženu i její dvě děti poté do nemocnice záchranáři transportovali vrtulníky. Děti mají zranění břicha a hrudníku. Lehce zraněného řidiče terénního vozu převezla sanitka do českolipské nemocnice.

Jalos ( 15. června 2017 17:07 )

Jsem její známí vím že ona by do telefonu nekoukala

aIIahakbar ( 14. června 2017 17:54 )

Stačí se blbě klepnout hlavou o sloupek a je to hotový.

bizon_pepa ( 14. června 2017 12:32 )

Ty silnice kolem Mácháče jsou parádní, ale bohužel sváděj. Z těch dvou fotek to nevypadá nijak dramaticky. Že by pásy?

bobou ( 14. června 2017 12:25 )

Asi se ohlédla po dětech a vjela do protisměru. Sešlo se zde několik faktorů, úzká silnice, zatáčka a proti ní Land Rover. Tak snad chlapci budou v pořádku, maminku jim ale nikdo nevrátí. Škoda zmařeného, mladého života R.I.P.

dandova ( 14. června 2017 11:28 )

To je drasťák. Radši přijít pozdě do práce a do školy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání