Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka nechala dcerky (†2 a †1) v rozpáleném autě a šla na party: Zemřely po 15 hodinách

Autor: lm - 
12. června 2017
10:06

Bezcitnost devatenáctileté Amandy nezná mezí! Mladá matka z Texasu nechala své dvě malé dcerky (†1 a †2) zcela úmyslně v rozpáleném autě a šla na večírek s přáteli. Obě holčičky bohužel zemřely.

Malá Addyson (†2) a její mladší sestřička Brynn (†1) strávily v rozpáleném autě dlouhých 15 hodin. Jejich matka je tam odložila na noc a vyzvedla si je až následující odpoledne. Teplota v autě dosahovala 33 °C a dívenky tu neměly jídlo ani pití.

Amanda Hawkins si mezitím užívala na večírku s kamarády. Když jí jeden z přátel navrhl, aby holčičky vzala dovnitř do domu, kde se dobře bavili, prý odmítla. Následující odpoledne pak nalezla své dvě dcerky v bezvědomí. Namísto toho, aby je odvezla rovnou do nemocnice, teenagerka holčičky odvezla domů, vykoupala je a převlékla do jiných šatů. Lékařům pak tvrdila, že její dcerky omdlely po návštěvě parku, kde čichaly ke květinám. Ani jednu se nepodařilo zachránit.

„Tohle je zdaleka nejhorší případ ohrožení dítěte, který jsem viděl za 37 let u policie,“ sdělil šerif Rusty Hierholzer. Matka dosud neměla žádný záznam v trestním rejstříku, není to ale poprvé, co své děti nechala bez dozoru v autě. Teenagerka je momentálně obviněna z opuštění a ohrožení dítěte, za což jí hrozí dva roky ve vězení. Další obvinění jí ale po smrti holčiček patrně přibudou.

Video: Řidiči odtáhli špatně zaparkovaný vůz i se synem (2)

aeraluna ( 12. června 2017 19:20 )

Dítě si bohužel může pořídit každý, kdo zvládne reprodukční proces...evidentně nevybouřená (bez párty nejspíš týden nevydrží) holka si do dvaceti nechá nesekat dvě děti těsně za sebou - to v Texasu neslyšeli o antikoncepci?!

Simmie1994 ( 12. června 2017 17:57 )

Pokud dítě chci tak se o něj staram! Pokud ne, tak ho dam k adopci a třeba udělá radost nějakýmu páru, který mít svoje děti nemůže... ne, že je nechám v autě a jdu pařit. Jednom mam děti, tak se hold staram!

vosavopruz ( 12. června 2017 17:42 )

pozdravuj v pekle Klementa Gottwalda

ellenic ( 12. června 2017 16:04 )

Jen dva roky za životy dvou malých holčiček ? To se mi snad zdá, dala bych jí doživotí. Mrcha, v 19 letech dvě děti a ona se baví na párty . Před časem jsem viděla mladou maminku, kočárek, v jedné ruce vodítko s velkým psem, v druhé cigaretu. Když dokouřila, tak začala telefonovat, za celou dobu se do kočárku vůbec nepodívala . Oblečená a upravená byla moc hezky, ale jinak asi nic moc.

janejaneja ( 12. června 2017 14:40 )

Takové krásné panenky.. Zastřelit tu zrůdu !! Nekompromisně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání