Ljuba Krbová coby Anička momentálně neprožívá v seriálu Ulice příjemné období. Po tom, co se jí manžel Bedřich přiznal, že čeká dítě s jinou, se jí zhroutil celý svět. I když se ze všech sil snaží, aby to nějak překonala, psychicky je na tom dost mizerně a její stav se neustále zhoršuje.

Video
Video se připravuje ...

Ljuba Krbová alias Anička Lišková v Ulici: Takhle ji ničí psychická porucha… TV Nova

Herečka se přiznala, že kvůli tomu musela dokonce vyhledat i lékařskou pomoc. „Než jsme v Ulici rozehráli tento problém, poprosila jsem o odbornou konzultaci. Poradcem byla Mgr. Karolina Diallo, Ph.D.. Vysvětlila mi, jak tato psychická porucha vzniká, jak se projevuje,“ svěřila se na chatu ulice.nova.cz.

„Zároveň mě ujistila, že si myslí, že mi rozhodně nehrozí. To herecké zpracování si pak člověk musí udělat sám. A jak říkáme my herci, musí si to pustit dovnitř, aby to bylo věrohodné,“ vysvětlila.

S Bedřichem, kterého hraje Adrian Jastraban, vychází ale velmi dobře a nemají spolu žádný problém. „Dnes už je můj dlouholetý dobrý kamarád. Navíc má skvělou ženu, takže jsem k němu získala jako bonus i dobrou kamarádku. Adrian je profík, skvělý herec a kamarád, takže se mi s ním pracuje nej, nej, nej! Mám vůbec štěstí na seriálovou rodinu, protože i rodiče mých seriálových dětí jsou dnes už moji přátelé. Je to štěstí a vážím si toho,“ uzavřela.

VIDEO: Podívejte se, jak Bedřich Aničce přiznal nevěru

Video
Video se připravuje ...

Bedřich přizná Aničce nevěru a nemanželské dítě! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií