Geislerová se Shenarem a manželem Zdeňkem Janáčkem svého času tvořili podivný trojúhelník. Přestože s manželem má herečka syna Bruna Fidelia (2004) a dceru Stellu Ginger (2007), před lety podlehla kouzlu úspěšného a bohatého podnikatele.

Vypadalo to, že s jejím manželstvím je amen, v té době totiž Aňa také potřetí otěhotněla. Ale to by nebyla nezkrotná Aňa. I s břichem se vrátila k manželovi a porodila syna Maxe. Kdo je jeho otcem, ví jen ona, ale zřejmě Shenar, protože se všichni tři často stýkají. Přestože oficiálně spolu se Shenarem nejsou, doprovodil ji ještě loni třeba na premiéru filmu Učitelka.

Teď Shenar ale řeší jiné problémy než milostné. V dubnu byl obviněn kvůli prodeji elektrárny polostátní společnosti ČEZ, na němž vydělal stovky milionů korun. Podle detektivů z transakce neodvedl daň téměř 80 milionů korun.

„Vydáním usnesení o zajištění výkonu peněžitého trestu je sledováno zajištění majetku obviněného pro účely případného výkonu peněžitého trestu,“ vysvětlila dozorující státní zástupkyně Petra Ullrichová Českému rozhlasu. Shenarovi nechala obstavit pozemek a stavbu v pražských Hlubočepech a pozemky v Praze-Lysolajích, vše v hodnotě až 33 milionů korun.

Míří Geislerová do Hollywoodu? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Geislerová: V Hollywoodu mi dali roli, protože mám nejlepší český akcent! Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií