První z finalistů Jakub Čejpa v reálném životě pracuje jako finanční poradce. Jako jediný z trojice se podíval na Ostrov vyloučení, ze kterého se však dokázal vrátit a pořádně zabojovat. Do soutěže se Jakub podle tn.cz přihlásil kvůli závažné hádce se svojí manželkou Májou. I když Jakub doufal, že jejich vztah odloučení přežije, zmýlil se. V současnosti se rozvádí.

Dalším finalistou je kreativec z Prahy Martin Vévoda. Tento chlapík po celou dobu soutěže nevynikal ničím zvláštním. Možná tak svým nekonečným smyslem pro humor a také tím, že dokázal vymyslet zábavu pro všechny. Byl podle ostatních hráčů nejoblíbenějším hráčem. 

Jinak to však zřejmě viděla jeho přítelkyně, kterou nechal v České republice. S tou se totiž rozešli, i když jí Martin poslal zamilovaný vzkaz přímo z ostrova. No, jestli Martin vyhraje, slečna se zřejmě bude plácat do čela.

VIDEO: Podívejte se na nejerotičtější hru o imunitu v Robinsonově ostrově.

Video
Video se připravuje ...

Souboj v bahně: Playmate Petra z Robinsonova ostrova ukázala silikonové čtyřky! TV Nova

A posledním finalistou se stal student Marek Orlík. Pokud byste hledali největšího intrikána na ostrově, u Marka byste byli na správné adrese. Svým manipulačním dovednostem mohl vděčit nastudování americké verze reality show Survival a také svým přesvědčovacím dovednostem. Své soupeře zkrátka uměl dostat tam, kam chtěl. Teď je však otázkou, jestli to prokoukli a při hlasování o vítězi se mu budou chtít pomstít.

Fotogalerie
43 fotografií