Je krásná, úspěšná, milovaná, úplně šťastná ale není. Chybí jí totiž jedna podstatná věc. Miminko. Modelka Adriana Sklenaříková dělá všechno pro to, aby otěhotněla se svým druhým manželem Andrém Ohanianem (65). Před časem se jí to dokonce povedlo. Avšak o děťátko předčasně přišla.

„Minulý rok jsem otěhotněla a mohla jsem se štěstím zbláznit. Bohužel jsem ale o děťátko přišla v 7. týdnu těhotenství,“ svěřila se pro francouzský časopis Paris Match. Slovenská kráska se však rozhodla nevzdávat. „Ještě jednou se pokusíme stát rodiči. Pokud to ale nepůjde přirozenou cestou, zvolíme formu adopce,“ dodala.

Modelka se snaží být na případné těhotenství připravena a podporuje nejenom svoji kondici, ale také to, aby se cítila skvěle. Jí řasy a sušeného tuňáka. Tyto potraviny jsou totiž plné antioxidantů. „Jsou to potraviny pro lepší život, aby se člověk cítil líp ve svém těle a tím byla šance mít dítě,“ řekla kráska před časem časopisu France Dimanche.

Co Adriana Sklenaříková prozradila o svém manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Modelka ale ví, že to bude velmi těžké vzhledem k jejímu věku. „Myslela jsem si, že navždy zůstanu mladá. Teď chci mít děti, ale je to o hodně těžší, než by to bylo před desíti lety. Je to moje vina, udělala jsem chybu. Čas už nevrátím,“ řekla Adriana. „Jsou to citlivé rodinné záležitosti. Nebudu to komentovat. Adrianě přeju vše dobré,“ řekla Novému času modelčina matka.

Fotogalerie
36 fotografií