Modelka Agáta Prachařová momentálně neprožívá příjemné období. „Já si myslím, že těhotenství se nedá užívat, a ten, kdo tvrdí, že si ho užívá, lže, protože na tom není nic skvělého,“ řekla v rozhovoru pro magazín o bydlení Lifestyle. „To druhé je ještě horší než to první,“ upřesnila a navíc přiznala, že se vůbec necítí dobře. „Jsem strašně unavená, podrážděná a všechno mě štve,“ svěřila se.

Pohlaví miminka zatím prozradit nechce, ale přiznala, že doma se kvůli jménu dost hádají. „Na tohle téma jsou u nás v rodině hádky. Kryšpín si vybral nějaké, Jakub si vybral nějaké, já jsem si vybrala nějaké a ani v jednom jsme se neshodli,“ popisuje situaci. Modelka ale přiznala, že poslední slovo bude mít stejně ona. „Jsem ráda, že ten papír se jménem v porodnici odevzdává matka, takže já si to přeškrtám a dám si tam takové jméno, jaké budu chtít,“ říká.

Co Agáta říká o manželství? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

Po první zkušenosti s porodem, který byl vyvolávaný, má jasno v tom, že by do žádných alternativních metod nešla. „Vyvolávání bolelo, ale ty kontrakce nastoupily hned a měla jsem epidural. Bez epiduralu bych nerodila. Nerodila bych ani do vody, prostě budu rodit v nemocnici u normálního doktora a normálně zfetovaná,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Podívejte se také na video, co říká o své práci.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Syn mi přeje neúspěch! A co dostala od manžela k Vánocům? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií