Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotnou Zuzanu srazilo auto: V krvi měla skoro 5 promile!

Autor: lm - 
28. února 2017
16:36

Těhotná Zuzana (39) měla téměř 5 promile v krvi! Zjistili to v nemocnici, kam byla převezena poté, co ji srazilo auto. Lékaři museli matce čtyř dětí amputovat nohu.

Těhotnou Zuzanu (39) srazilo auto v pondělí vpodvečer ve slovenské obci Turňa nad Bodvou, když přecházela silnici mimo přechod přes neosvětlenou křižovatku v tmavém oblečení, bez jakýchkoliv reflexních prvků. Na přijíždějící auto navíc vůbec nereagovala a řidič ji uviděl, až když bylo pozdě.

Devětatřicetiletá žena byla po nehodě převezena v bezvědomí do nemocnice. Tam lékaři zjistili, že utrpěla vážná zranění holeně a pánve, operace byla tedy nezbytná. Když jí odebrali vzorek krve na zjištění alkoholu, nestačili se divit.  Těhotné Zuzaně naměřili téměř 5 promile!

Zraněné museli amputovat nohu a zůstává na jednotce intenzivní péče v Košicích. Nehodou se nyní zabývá policie. „Zuzana má čtyři děti, dvě dospělé a dvě ještě nezletilé. Nechce se mi věřit, že by měla v krvi tolik alkoholu... Není zaměstnaná, před časem dělala ve vesnici na aktivačních pracích,“ řekla serveru Čas.sk žena z vesnice, kde Zuzana bydlí.

stecker ( 5. března 2017 00:08 )

 Pokud se jedná,o tu opilou ženu,všiml jsem si,že je těch opilích žen poslední dobu více,jako mužů.Mohou za to chlapi,kdyby se o ně starali po všech stránkách,jak mají,neměly by na pití náladu,ani čas.Já se ženám ale nedivím,když vidím ty typy,kolem sebe.

stecker ( 5. března 2017 00:01 )

 Pokud má CHovanec čas,chodit po putykách,podle toho,ta jeho práce vypadá.Každý,průměrně inteligentně uvažující člověk pozná,že je to předvolební,cirkusové číslo atím i ČSSD.

nika70 ( 28. února 2017 19:34 )

Mohli ušetřit na anestetikách. Při takové hladině alkoholu tu amputaci už nemusela ani cítit...

MILLLIS ( 28. února 2017 17:14 )

Jakou nespravedlnosti? Chlastala sama, nikdo to do ni asi trychtyren nenutil..

starka ( 28. února 2017 17:06 )

Já v tom vidím nespravedlnost.Kdo jí naléval?Museli vědět,že je bouchlá.Proč tomu ti kamarádi nezabránili?Museli všichni vidět,že je na šrot...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání