Jiří Paroubek ve videu talkshow Kilák, které bylo zveřejněno začátkem ledna, mluvil kromě politiky i o změně životního stylu. Expremiér šel do sebe, začal cvičit a k tomu změnil i stravování. Motivoval ho jednak vlastní zdravotní stav, ale i to, že jeho manželka prodělala mozkovou příhodu. Navíc myslí i na dceru.

„Představa, že by třeba naše dcera, které je teď sedm let, najednou byla oboustranným sirotkem, mě nutí, abych se pokusil být tady co nejdéle,“ řekl v internetové talkshow.

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková: Po mozkové příhodě mám výpadky paměti! Pletu si čísla a dny! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Jeho tchyně Klárika Černá Valovičová mu prostřednictvím sociální sítě napsala ostrý vzkaz. „Máš nemocnou manželku, věnuj se rodině! Petra je křehká a další stresy určitě nezvládne!“

Tchyně Jiřího Paroubka se na expremiéra zlobí.
Autor: Facebook.com

A rozlícená matka Petry pokračovala dál. „Co jsou to za kydy, že dítě nemůže být dvojnásobný sirotek! Už jsi moji dceru pohřbil? Proto tvoje Zuzana chodí k vám a supluje jedinou babičku Margaritky? Proto já k vám nemám přístup? Pokud to je pravda, tak jsi totálně bezohledný k Petře, protože Zuza Petru nenávidí a jinak to nebude! Chudák moje dcera – nemocná a nemá se jak bránit! Je mi špatně, když čtu o idylce Jiří + Zuza + Petra Paroubkovi. Ale Petra není sama, má matku a bráchu... Přestaň s ní manipulovat!“

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

To nebylo všechno. Paroubkova tchyně nebyla v komentáři k zastavení a zašla až do roviny divokých spekulací. „Z čeho byla mrtvice mé dcery? Všichni kolem se ptají na domácí násilí. Proč jsem nemohla moji dceru navštívit na JIP, když byla v ohrožení života? Odstavil si Petru od své rodiny, aby dělala jenom to, co potřebuješ! Kam až zajdeš,“ ptala se a z komentářů je vidět, že ji vyjádření Jiřího pořádně naštvalo.

Tchyně Jiřího Paroubka se na expremiéra zlobí.
Autor: Facebook.com

Fotogalerie
27 fotografií