Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka pohřešované Míši kandidovala do parlamentu: Za extremistickou stranu

Autor: els - 
12. února 2017
17:36

Matka pohřešované Míši Muzikářové Eva se na sociální síti netají svými extremistickými názory. Ukázalo se, že to však není pouze její dočasné „zmatení mysli“, neboť před sedmi lety kandidovala do Poslanecké sněmovny za DSSS.

Na kandidátce za Ústecký kraj figurovala podle serveru TN.cz na 17. místě. Zdali opravdu chtěla bojovat o křeslo, nebo se do kandidátky přihlásila jen do počtu, ví jen ona. Nikdy potom už se do parlamentních voleb nekandidovala. Eva před novináři zarytě mlčí.

Dělnická strana sociální spravedlnosti razí velmi nacionalistické názory. Vznikla v roce 2004 a její členové se prezentují jako pokračovatelé Dělnické strany (byla zakázána 2010).

Takovéto smýšlení hrálo Evě do noty. Své extrémně nacionalistické názory si v žádném případě nenechávala pro sebe. Na svém facebookovém profilu publikovala několik fotek, kde má na krku přívěšek ve tvaru hákového kříže.

Rovněž zde nevystupuje jako Eva M., ale jako Eva Braunová, milenka Adolfa Hitlera.

Její dlouhodobé zapálení pro extrémní nacionalismus se snažila vyvracet Evina matka. „Já jsem jí nikdy do ničeho nemluvila. Ona je lehce zmanipulovatelná, bych tak řekla. Tak myslím, že teď je taky ovlivněná,“ uvedla v rozhovoru pro TV Nova.

Ze svědectví syna Evina přítele Otakara S., který spáchal před dvěma týdny sebevraždu, však vyplývá, že své postoje projevovala i před malou Míšou. „V obýváku měla závěsy s hákovými kříži,“ řekl Otakar mladší.

pupak ( 13. února 2017 19:16 )

Takže se pracuje s verzí, že holku unesl někdo z Antify?

sportak ( 13. února 2017 13:21 )

Těžko vědět a soudit, co by kdyby, že.

osol ( 13. února 2017 13:11 )

Je to smutne. Skoda, ze Misina mama je blba a nebola viac predvidava. Jemu uz asi sibalo, ze mal mat sud kvoli tej prvej dievcine. Skoda, ze sa to vsetko takto vyhrotilo. Keby ho ta prva mamka nezazalovala, mozno by sa nic nezvrhlo k takemuto koncu.

sportak ( 13. února 2017 12:55 )

Je slunečno, mohlo by rychle roztát ku prospěchu pátrání. Už se člověk smířuje se špatným koncem.

zajem ( 13. února 2017 11:46 )

No možná škoda že se tam nedostala To by se od začátku po Míše jistě jinak pazralo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání