Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrat v případu ztracené Míši: Po oblevě pátrají v lese, kde se chtěl Ota poprvé zabít!

Autor: ljš - 
10. února 2017
19:07

Mají novou stopu, která vede k Otakarovi S. (†38)? Vyšetřovatelé případu zmizení dvanáctileté Míši Muzikářové v pátek pořádali obří manévry v lese na Kralovicku, kde se muž pokusil poprvé o sebevraždu.

Podle televize Prima, která byla na místě, prohledávali policisté v husté rojnici asi kilometr čtvereční lesa. Využili zřejmě toho, že v posledních dnech došlo k mírnému odtátí sněhové pokrývky. Asi dvacítka policistů prý na místě pátrala už od noci.

Co v oblasti, která leží na cestě mezi Plzní, kde Otakar S. pracoval, a Ústím nad Labem, kde žila Míša se svou matkou, hledali, nechtěli ale policisté vůbec komentovat. „Kriminalisté se nebudou v souvislosti s pátráním po Míše vyjadřovat k dílčím úkonům,“ řekla pouze jejich mluvčí Veronika Hyšplerová. Pátrači pak místo navíc obehnali páskou.

Oblast je přitom úzce spojená s osobou přítele matky pohřešované Míši Otakarem S. Ten sem přijel pouhých pět dní po zmizení holčičky, opil se a začal rozesílat SMS zprávy, že se chce zabít. Míšina matka pak zalarmovala policii. Podle signálu z mobilního telefonu ho pak našli spícího v autě právě v těchto místech. Nadýchal 0,8 promile. 

Otakar S. pak skončil na psychiatrii, ze které byl ale propuštěn. Ještě ve středu 25. ledna ho fotograf Blesku zachytil, jak si odmyká byt Míšiny matky, následující pondělí ho ale našli mrtvého v jeho bytě v Čeminách na Plzeňsku.

Policisté hledali Míšu v lesích u Kralovic, které leží na trase mezi Ústím nad Labem a Plzní Policisté hledali Míšu v lesích u Kralovic, které leží na trase mezi Ústím nad Labem a Plzní | Mapy.cz

Podívejte se na reportáž FTV Prima z místa:

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

martina.k ( 11. února 2017 19:08 )

 Ted jsem to cetla(((

martina.k ( 11. února 2017 19:05 )

 Ahoj, taky si myslim, ze byla velmi samostatna, rozumna, sikulka a hodna a citliva, vsak se o sebe starala se vsim vsudy, sama, je mi ji hrozne moc lito(((

osol1 ( 11. února 2017 19:04 )

Citate o tom Liberci?

osol1 ( 11. února 2017 18:49 )

Ahoj, si tu? Hej, ona musela byt velmi rozumna. A taka samostatna.

martina.k ( 11. února 2017 18:13 )

Az to mrazi, kdyz to napise dvanactilete dite

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání