Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt miminka na Sušicku: Pitva odhalila příčinu smrti

Miminko na Sušicku zemřelo zřejmě po zalehnutí matkou.
Miminko na Sušicku zemřelo zřejmě po zalehnutí matkou.  (Autor: David Malík)
Autor: ljš - 
9. února 2017
18:22

Krutá nešťastná náhoda! Maminka čtyřměsíčního miminka, o jehož život bojovali v noci na pondělí na Sušicku neúspěšně záchranáři, svého synka zřejmě v noci zalehla a dítě se poté udusilo. Svědčí o tom výsledky nařízené soudní pitvy.

Záchranku k chlapečkovi přivolali sami rodiče. „Kojenec byl po našem příjezdu v bezvědomí. Přes veškerou naši snahu se nepodařilo obnovit jeho životní funkce a lékař musel konstatovat smrt,“ popsal výjezd mluvčí záchranářů Martin Brejcha.

Případ začali okamžitě šetřit kriminalisté, kteří podle serveru Krimi Plzeň pracovali s verzí, že matka chlapečka nešťastnou náhodou zalehla. To podle deníku Právo následně potvrdila i nařízená soudní pitva, která jako příčinu smrti určila otok mozku.

Státní zástupce už vydal souhlas k vydání těla rodině, aby ho mohla pohřbít. Nešťastnou maminku ale kromě bolestného posledního rozloučení čeká zřejmě také trestní řízení. „Jedná se o podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Vzhledem k věku poškozeného nebudeme poskytovat bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová. 

zdonekk ( 10. února 2017 07:14 )

Včera jsem nechala zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji P. S. Napište na tip@blesk.cz a zruší i debily zdenekk, informatik, ignotus,a sliz lesní.vila.samecekatd atd.

zdonekk ( 9. února 2017 23:41 )

Lesní.špína.nadoreček.... Ty už brzo chcipneš krávo, típni cigáro a jdi zdechnout i s parchantama jinam!

zdonekk ( 9. února 2017 23:34 )

Včera jsem nechala zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji P. S. Napište na tip@blesk.cz a zruší i debily zdenekk, informatik, ignotus,a sliz lesní.vila.samecek atd atd.

Hanka84 ( 9. února 2017 23:04 )

 Carmine kolik máš dětí?

jojone ( 9. února 2017 22:26 )

Včera jsem nechala zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji P. S. Napište na tip@blesk.cz a zruší i debily zdenekk, informatik, ignotus,a sliz lesní.vila.samecekatd a hlavně psi_mama .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání