Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy blondýna zaútočila sekyrou na dredařku, muže s ní zasáhla do obličeje

Autor: shp - 
9. ledna 2017
18:10

Tahle blondýna je stejně tak sexy jako nebezpečná. Při nákupu v supermarketu v Sydney po rozhovoru s mužem vytáhla zničehonic sekyru a udeřila ho s ní do obličeje. Následně ostrou zbraní zaútočila i po dredařce, která jí stála v cestě.

Když žena s dredy padla na zem, neštítila se agresivní blondýna útočit ani poté. Pak útočnice odešla z obchodu, jako by se nic nestalo, a ještě zahodila kuchyňský nůž, který měla v kapse.

Po krutém, nepochopitelném a náhodném útoku byla naštěstí blondýnka, kterou policie identifikovala jako Evie Amati (24), dopadena. Obviněna byla z dvojnásobného těžkého ublížení na zdraví.

Benjamin Rimmer (32) utrpěl po útoku vážné poranění obličeje a hlavy. Jeho stav není dobrý, ale je mimo ohrožení života. Dredařka Sharon Hacker (43) utrpěla pohmožděniny, ale její zdravotní stav je lepší.

Právě její výrazná ozdoba hlavy jí zachránila život. Tlusté dredy totiž zabránily tomu, aby sekyra zasáhla hlavu a došlo k vážnějšímu zranění. Policie se snaží zjistit motiv Amati, ale vše nasvědčuje tomu, že šlo o zcela náhodný atak.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání