Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení milenců: Od Vánoc je hledají, našel se vrak auta s mrtvolou

Autor: aba - 
5. ledna 2017
21:41

Olivia Gonzáles (20) a Brian Fernández (21) byli nahlášeni policii jako pohřešovaní 25. prosince poté, co se nevrátili z výletu po Kalifornii. Policie po nich pátrala a včera našla auto, které za špatného počasí spadlo ze srázu. Auto podle hrubého popisu odpovídá tomu, ve kterém dvojice odjela. Ve vraku bylo ale jen jedno mrtvé tělo a mrtvý pes.

Policie dostala hlášení o spadlém autě v úterý v noci, ale kvůli špatnému počasí se na místo havárie dostala až ve středu. Z vrtulníku viděli jedno tělo oběti a mrtvého psa. Vyšetřovatelé oblast později prohledali, ale žádné další tělo už nenašli.

Auto ještě nebylo identifikováno přesně jako to, co patřilo ztracené dvojici, ale obecný popis i oblast, ve které se našlo, odpovídá pohřešovanému páru. Pitva a testy DNA pak určí totožnost nalezené oběti. Rodina ale stále doufá.

„Samozřejmě to chceme nějak uzavřít, ale ne takhle. Tohle je strašné. Pořád doufáme a pořád máme naději, že možná jen oba vypnuli telefony, aby si užili nějaký čas jen spolu o samotě a pak se vrátí domů,“ řekla její sestra.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání