Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Parkourový skokan (†17) zemřel při záhadné nehodě v metru na Nový rok. Neriskoval s životem, tvrdí přátelé

Autor: shp - 
4. ledna 2017
21:10

Pohyb miloval víc než cokoliv jiného. Rád skákal z budovy na budovu, šplhal na vysoké stavby a nebál se ani obrovských výšek. Britský parkourista Nye Frankie Newman (†17) zemřel při podivné nehodě na Nový rok v pařížském metru. Jeho přátelé však tvrdí, že nešlo o hazard se životem.

Co se přesně v pařížském metru stalo, není dosud jasné. Kamarádi z Newmanovy parkourové skupiny však tvrdí, že nejel na střeše metra, jak někteří adrenalinoví nadšenci dělají. „Nedělal vlakový surfing, jak se mnozí domnívají,“ prohlásil jeho kamarád Luke Stones.

Byl to úžasný člověk, který se postavil každé výzvě. Ve svém krátkém životě zažil více věcí, než většina nezažije za celý život. Měl pozitivní pohled na každou situaci a inspiroval tolik lidí k životu,“ dodal Stones. Desítky lidí Newmanovi vzdávají hold na sociálních sítích.

Stones ale přiznal, že životní styl jeho kamaráda byl riskantní. „Byl ten typ chlápka, který nemá v životě žádné výčitky a žije tak, jako by byl každý jeho den poslední,“ uzavřel Stones. Úmrtí mladíka vyšetřuje policie, která snad vnese do případu záhadného úmrtí potřebné světlo.

Fanny16 ( 5. ledna 2017 13:34 )

A o co tam tedy slo jineho,nez o hazard? Uz doskakal a je o dalsiho blbce mene. To se neda nic delat,lide se nepouci.

londynskypes ( 5. ledna 2017 09:40 )

uzasny d e m e n t

ja01 ( 4. ledna 2017 21:36 )

Ať žije GoPro Zajímavé že na YouTube bývají jen videa točené GoPro u kterých se nikdo nezabil. Videa mrtvých s GoPro na hlavě, rukách a současně pokud možno i zadku se už tam nedostávají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání