Desítky fanoušků už od pátečního večera stepují před luxusním pražským hotelem a čekají na jedinou vteřinu, kdy by mohly spatřit svůj idol – Justina Biebera.

A právě před několika minutami před hlavní vchod hotelu přijel černý vůz, kolem kterého začala běhat česká ochranka. Fanynky zbystřily a všichni byli plní očekávání, zda Justin Bieber skutečně nastoupí do vozu hlavním vchodem.

Netrvalo dlouho a ve dveřích se objevil mladík, v džínách, černé mikině, bílých teniskách a bílé kšiltovce, ale hlavně s černou síťkou přes obličej, aby byla jeho identita zcela zakryta.

Video
Video se připravuje ...

Místo Justina Biebera se fanoušci dočkali jen trapného kousku od Kazmy. David Turek

Mladík v doprovodu jednoho muže z ochranky obešel vůz kolem davu fanynek a nastoupil dovnitř. Přitom bodyguard opravdového Justina Biebera je velký a statný černoch, který k němu jen tak nikoho nepustí a včera po jeho příletu do Prahy agresivně odpálkoval jistého fotografa.

Vše nasvědčovalo tomu, že se skutečně jednalo o další marný pokus moderátora Kazmy o žertík. Zdá se, že znovu chtěl zmást čekající příznivce kanadského zpěváka, stejně jako se mu před dvěma lety podařilo zmást jak Českou televizi, tak moderátorku Českého lva Lucii Výbornou i samotné lidi v hledišti, když se na pódiu objevil falešný Jim Carrey. Vyslal ho tam Kazma, který celý podvod připravoval 11 dní.

Když se ukázalo, že to byl podvod, Česká televize i Lucie Výborná měly z ostudy kabát a škodolibý Kazma se mohl potrhat smíchy. Tentokrát mu ale na jeho nejapné vtípky už nikdo neskočil.

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber dorazil do Prahy i se svým psím kamarádem. Aktu.cz

Fotogalerie
41 fotografií