Když na České lvy přijel jakýsi zahraniční herec, všichni si šuškali. A pak se objevila informace, že jde o Jima Carreyho. A málokdo tomu věřil, jenže média o věci informovala a najednou se daly do pohybu doslova boží kameny!

Jenže Carrey se jen pár hodin před přenosem Českého lva opíjel na předoscarovském večírku v Los Angeles. To by musel mít teleportér... A super plastického chirurga. A teď už svou chybu uznal i Jan Svěrák, který celou věc všude hlásil. Dokonce informaci poslal i Mirce Spáčilové!

„Stali jsme se velmi pravděpodobně cílem velmi propracovaného kanadského žertíku. Moc se omlouvám,“ prohlásil podle serveru iDNES.cz Svěrák. Jenže kdo celo tu habaďůru vymyslel?

Celá věc totiž vyžadovala slušné plánování a prácičku! I pořadatelé Českých lvů nakonec uznali svou chybu. Jenže tuhle blamáž hájí tím, že to nebyl podvod! A co tedy? Dokonalá komunikace s domnělou produkcí herce, jeho agentem, přítomnost doprovodu bodyguardů a tlumočnice a celá příprava jeho vystoupení probíhala naprosto na profesionální úrovni. Nic nenaznačovalo tomu, že by šlo o tak dokonalý úskok. Za přítomnost falešného Jima jsme nezaplatili ani korunu a vlastně se podivujeme tomu, že někdo peněz nelitoval a do celé této komedie investoval,“ píší pořadatelé s omluvou. 

Naletěla i moderátorka Lucie Výborná.Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Jim Carrey na Českém lvu? Tvrdí to i moderátorka Lucie Výborná! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
11 fotografií