Mělo to být překvapení a všechno se tajilo jako seznamy komunistických donašečů. A nakonec z toho vlastně nic nebylo. Na Lvy přijela neznámá osoba, kterou fotili všichni jen pro jistotu. V přenosu z předávání se objevil hned zezačátku, odbouchl tubu s konfetami a s úsměvem zase odkráčel. Že by takovou hvězdu nenechali v televizi ani promluvit?

A Jan Svěrák teď sveřepě tvrdí, že šlo o pravého Jima Carreyho. Všem říká, že se celá věc až příliš dobře utajila. „Bylo to tak tajné, že ho nakonec nikdo nepoznal,“ řekl serveru iDNES.cz

Vinu by na tom tak trošku mohla nést i Lucie Výborná, která celý večer moderovala. Představila herce zvláštním způsobem a celou věc úplně zazdila. "Ráda bych přivítala pana Johna Jima Carreyho." Kde ale vzala Johna, to nikdo netuší.

Svěrák také tvrdí, že Carrey přibral a zestárl, lidé si ho prý prostě jen pamatují jinak. Jenže to by musel být u stejného plastického chirurga jako třeba Renée Zellweger... „Bylo dohodnuto, že udělá, co bude potřeba, ale nechtěl narušovat slavnost ničím velkým. Vystoupil jen pro radost sobě a nám,“ zakončil Svěrák. 

Navíc se stačí podívat na pár fotek pána, kterého Svěrák vydává za amerického herce, a na fotky skutečného Jima Carreyho a máte hned jasno - vrásky, oči, úsměv i celkový výraz v obličeji. O co Svěrákovi jde?

Že se na jevišti Českého lva objevil Jim Carrey ovšem tvrdí i moderátorka večera Lucie Výborná! Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Výborná o Carreym David Turek, Jan Brunclík


Fotogalerie
13 fotografií