Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílený klaun na Kroměřížsku polil auto benzínem a chtěl ho podpálit

Autor: dce - 
27. října 2016
11:03

Trend vraždících klaunů se v Česku šíří závratnou rychlostí! Na internetu se objevilo další video, na kterém jeden takový šílenec řádí. Jde opět o vtip, ale aktéry může i tak čekat pořádný trest.

Tohle video má na svědomí řidič vozu z výhledu. Stál před přejezdem u Hulína na Kroměřížsku, když z vozu před ním vystoupil muž v kostýmu klauna a začal se přehrabovat v kufru.

Video  Šílený klaun na Kroměřížsku polil auto benzínem a chtěl ho podpálit.  - YouTube
Video se připravuje ...

Odsud vytáhl kanystr, jehož obsahem polije kapotu auta z výhledu. Řidič zpanikaří a začne ujíždět. Klaun běží za ním. „Žádné oznámení o protiprávním jednání jsme nezaznamenali,“ řekla serveru TN.cz policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Podobně jako v prvním případu šíleného klauna jde zřejmě o žert. Policie události z Libchav ale z vlastní iniciativy nakonec začala vyšetřovat, došla však k závěru, že k protiprávnímu jednání nedošlo. V obou případech se ale zatím řeší právní kvalifikace, která může být i šíření poplašné zprávy, a aktéři videa by mohli slíznout pořádný trest.

zidoniusek ( 28. října 2016 09:12 )

já bych to hovado vtipné přejel.Určitě by si více masku klauna nenasadil!

kapturek ( 27. října 2016 18:37 )

poradne se tomu zasmeju az nekdo z lidi vemi zbran a tem klaunum prostreli hlavu, budu se smat od srdce

mixer ( 27. října 2016 14:53 )

V Hulíně řádí už delší dobu jeden psychopat.Byly tam otrávený ryby,uřezaný stromečky čerstvě vysázený,mnoho psů kdosi otrávil, utejral tam někdo nádherného psa huski,měl krásné oči.Policie - nic.Maj kámoše mezi rváčema,jeden chodí do posilky a machruje svalama,ten může vše.Tam může klaunů řádit,kolik chce,nic se nestane,nic se nezjjistí.Možná je to furt ten samej.Mám tam kamaráda a ten si myslí svý,všichni tuší,kdo to bude,ale nikdo nic neviděl,neslyšel,neví.

odol ( 27. října 2016 14:31 )

 Přejel bych ho,zacouval a dorazil hevérem!!!

jajas ( 27. října 2016 14:18 )

Takové kašpary pochytat a zavřít je do cirkusu ke lvům! Tam ať se ukážou, machři zmalovaní!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání