Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Útok maniaka, nebo nahrané divadlo? Napadl nás vraždící klaun, tvrdí Adam

Útok maniaka, nebo nahrané divadlo? Napadl nás vraždící klaun, tvrdí Adam,
Útok maniaka, nebo nahrané divadlo? Napadl nás vraždící klaun, tvrdí Adam,  (Autor: Čtenář Blesku)
Autor: max - 
19. října 2016
13:48

Fenomén vraždících klaunů už je i v Čechách! Minimálně to se snaží médiím namluvit Adam Vodehnal, který údajně zachytil „útok“ klauna na svůj vůz. Policie ovšem jakýkoliv podobný incident nezaznamenala.

Roztřesený obraz, hysterická posádka v autě a spousta vulgarismů. Obraz videa se nakonec ustálí na postavě v klaunském obleku stojící uprostřed silnice. Zázrakem se autorovi videa podaří najednou stoprocentně zaostřit a ustálit rozstřesenou ruku. V tu chvíli proti čelnímu sklu auta klaun vrhne panenku. Hysterická slečna v autě podle zvuků, které vyluzuje, patrně omdlívá hrůzou.

Video  Klaun na silnici u Libchav  - Čtenář Blesk.cz
Video se připravuje ...

Video do naší redakce zaslal Adam Vodehnal se slovy, že byly právě svědky prvního útoku klauna v Česku. „Na internetu jsem se dočetl, že v už i v Evropě řádí recesisté v kostýmech klaunů, kteří děsí lidi. Myslím si, že jsme se s takovým setkali i u nás. Doufám, že šlo o vtip, protože nás celá situace velmi vyděsila,“ napsal Adam.

K celé události mělo dojít před půlnocí v noci na pondělí 17. října. „Na silnici mezi Ústím nad Orlicí a Libchavami jsme minuli člověka v kostýmu klauna. Otočili jsme auto a jeli se podívat zblízka. Před vůz nám tato osoba vstoupila do silnice a vrhla po nás panenku. Dodnes nevíme, zda to byla recese, nebo vyšinutý člověk. Událost jsme oznámili policii,“ dodal.

Jenže policie podobný incident nezaznamenala. „Podobná událost nám nebyla hlášena, o ničem nevíme,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Lenka Vilímková. „Jde patrně pouze o recesi,“ doplnila. Vypadá to, že obyvatelé Česka se zastydlou pubertou chtějí nebezpečný fenomén prostě jen dotáhnout i k nám.

Luciano ( 1. listopadu 2016 21:27 )

 Úžasný trend, vážně.

Vikca ( 31. října 2016 09:39 )

Nejsme jediný, kterí sou takhle v nebezpečnej situácií. Aj na Slovenksu sou, prostě všude, sou z Ameriky a přišli nás tu strašit jak na Halloweenu, 2 lidí přišli o své životy kvůli tým klaunem. Lidé se bojí a nechcú potom i děti chodiť ven, to je jedno či sou děti s dospělými osobami nebo ne ale tí klauni prostě někdy zautočí nebo vystraší a nejvíc se ukrívají v lesoch, v parkoch, v parkovišti a tak... Chodia ven v noci a jasné,že jich můžete stretnúť i poobede a když stě v autě tak tí klauni někdy mají baseballovú palicu a dokážu vám rozbít předné okno nebo tak. Mají "některí klauni" i vedle sebe motorovou pílu, sekeru, nůž. Nikdy nevíme, co nám můžou udělat. Tak taky by sem říkala, že lidí se bojí a mala by policie s tým něco udělat, přece nechceme žít v strese. :/

Mariex ( 26. října 2016 13:58 )

 Začnite s tím něco dělat!Máme se všichni bát? Děcka se bojí! Máme tady začít všichni chodit v kanadách? Jsem zvědavá co uděláte až to doopravdy zajde do extrému nebo až toho klauna někdo zabije... Začnite chranit svoji zemi..

Desterz ( 19. října 2016 22:11 )

Podle různých nesmírně "vtipných" videí na jútubu, kde kupříkladu klaun jakoby rozmlátí hlavu ležící oběti a pak se rozběhne na nic netušícího kolemjdoucího, myslím že to nebude dlouho trvat. Mimochodem, když je jinde (preventivně) zakázaná diskuze, tři uprchlíci znásilnili v Calais tlumočnici? A co jiného asi čekala?!

dopdel ( 19. října 2016 15:30 )

Může dostat kulku mezi oči. Co potom? Nepřiměřená sebeobrana?Nosím zbrań pro vlastní ochranu!!A když mě bude někdo ohrožovat ,tak ji použiju.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání