Sagvan měl na Bertramce prezentovat muzikál Čas růží složený z Gottových písní, na kterém pracoval osm let. Obával se, jestli od Mistra dostane souhlas. Sagi nám byl schopný o ději vyprávět hodiny. A když už sedíme u Karla doma, tak mu občas selhal hlas,“ přiznali Blesku producenti Oldřich Lichtenberg (53) a Egon Kulhánek (51), kteří tam byli s Tofim. „Takže jsem to prostě musel doříct za něj...,“ smál se Lichtenberg.

Jeho slova potvrdil i sám Sagvan. „Bylo to pro mě důležité. Tím, že souhlasil, mi Karel splnil sen. Dělal jsem to pro něj, mám ho nesmírně rád. A ten respekt, který z něj mám, nikdy nezmizí,“ přiznal pokorně Tofi.

I když to mezi producenty občas vře jako mezi vlky a křičí na sebe, před Gottem zkrotli jako beránci. „Na Karla hlas ještě nikdy nikdo nezvýšil. A ani nikdy nezvýší...,“ zdůrazňuje Lichtenberg.

Zpěvák od nich dostal speciální roli. „V muzikálu nebudu ani zpívat, ani hrát, ba ani tančit. To mě mrzí nejvíce,“ řekl na včerejší tiskovce Gott. „Dostal jsem roli supervizora, takže do toho budu moct trošku kafrat,“ dodal s lišáckým úsměvem. A Sagvan sedící vedle něho se hned začal nervózně ošívat.

Vše o Karlu Gottovi se dočtete »ZDE«!

Mistr Karel Gott se vrhl naplno do práce na muzikálu! Podívejte se,  jakou má roli!

Video
Video se připravuje ...

Mistr Karel Gott se vrhl naplno do práce na muzikálu! Víme, jakou má roli! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
18 fotografií