Hned po příchodu se chová negativně Lukáš, kterého Tibor obviní, že je pod drogami. Stále do kolegy šije, takže atmosféra by se dala krájet a nikdo už vlastně ani neví, o čem se hádají. Hostitel by rád v klidu zkonzumoval svoje dobré jídlo, které mu dalo hodně práce a které by za normálních okolností mělo nárok na výhru.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Psycho gay Lukáš: Ještě se budete divit, kdo bude slavnej! FTV Prima

Standa se spolehl na českou kuchyni a všechno mu vyjde. I bramboračka podle maminky, do které pro Lukáše nedá houby a jeho porci uvaří zvlášť, vděku se ale nedočká. Naopak. S výkřikem, ať si všichni tu výhru strčí někam, se Lukáš náhle zvedne od stolu a s provoláním: „Ještě uvidíte, kdo tu bude slavnej!“ odkráčí k domovu. Zřejmě spoléhá, že jej zviditelní jeho travesty show nebo vyprávění, že byl kadeřníkem Ivety Bartošové. Rozběhne se někdo za ním? Jak se bude bodovat? Budou ho přemlouvat k návratu? Naopak! „Bez tebe nám bude líp,“ shodnou se všichni.

Video
Video se připravuje ...

Hra na pravdu v Prostřeno: Drogy, psychiatrická léčebna a nadávky! FTV Prima

Spíš si všichni oddechnou, že si mohou pochutnat na pečené kachně s knedlíkem a červeným zelím, dají si k tomu panáky a pivko. Nakonec ale hostiteli poslední čokoládovou pochoutku zkazí, těsně před bodováním, odpověď na jedinou otázku: „Kolik jste bodovali nejvýše?“ Tiborova upřímnost Standu šokuje tak, že ho vyhodí předčasně od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Před zůčtováním houstne atmosféra! FTV Prima

Podívejte se na videa, co všechno se tento týden v Prostřenu dělo!

Video
Video se připravuje ...

Travesty show v Prostřeno: Sexuální obtěžování, hádka a útěk! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Psycho gay Lukáš v Prostřeno! připravil podezřelé jídlo: Kdo se bál, z čeho je? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Gay Lukáš v Prostřeno: Byl jsem kadeřník Ivety Bartošové! Na stůl dal kytky jako na hrob! FTV Prima

Fotogalerie
8 fotografií