Za to, kým Artur je a co ve svém životě dělá, vděčí svým rodičům, zpěvačce Ivetě Bartošové a hudebnímu skladateli Ladislavu Štaidlovi (71). „Moji rodiče mi vždy ve všem pomáhali. Takže když jsem řekl, že budu dělat hudbu, tak mě podporovali v jakékoliv, která se mi v tu dobu líbila,“ svěřil se Artur.

„Začalo to vlastně tím, že jsem poslouchal Linkin Park a pak jsem se dostal k tomu brutálnějšímu stylu,“ vysvětlil vznik metalcorové skupiny Behind the Mirror (Za zrcadlem).

Drsný hudební styl, který se vyznačuje především řevem, může být už docela okoukaný. Artur se však rozhodl, že v něm ještě překvapí. „Pro mě osobně je to novej styl, protože jsem ho poznal víceméně nedávno. Takže já ty kapely ještě poznávám. Spíš se učím poslouchat i brutálnější styly a tak. Mám pocit, že se tam dá pořád ještě něco vylepšit a dodat,“ popsal své plány.

Artur dobře ví, že mu v hudbě může jeho známá tvář pomoci. „Nesnažíme se toho nějak využívat a necháváme to plynout tak, jak to je,“ přiznal v rozhovoru pro internetový kanál Rockcast klubovna.

Andílek, nebo drsňák?

Artur se však za každou cenu nesnaží být drsňák. „Už nějakou chvíli hraju pokémony. Ale že bych na tom byl závislej jako ostatní lidi, to ne. Řekněme to takhle, nevytahuju mobil pokaždý, když jsem venku. Když mám náladu, tak to zapnu, jdu se třeba projít,“ práskl na sebe.

Artur není protekční synek

Ani to, že zdědil miliony po matce, Arturovi nestouplo do hlavy. Přestože má na svém účtu neuvěřitelnou částku, zkouší se svou kapelou v nuzných podmínkách. Nesnaží se využívat protekci, ale cestu k úspěchu si pomalu vyšlapává sám, stejně jako ostatní mladí hudebníci.

Fotogalerie
54 fotografií